/

Skidlärare

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför vintersäsongen söker vi dig som med ett leende vill arbeta som skidlärare.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen 2022 söker vi dig som vill jobba som skidlärare på vår sport- och butiksavdelning.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi har ett brett aktivitetsutbud där du kan arbeta som skidlärare i skidskolan och på privatlektioner, vid behov och efter erfarenhet kan du även guida på våra turer. I sportinformationen med butik och skiduthyrning får du möta våra gäster för att svara på frågor, arbeta med försäljning, boka våra turer samt samverka med våra olika aktivitetsentreprenörer. Under högtider arbetar vi tillsammans med extra aktiviteter som tävlingar av olika slag och är delaktiga i större events. Praktiska uppgifter som städning och underhåll av materiel förekommer också liksom transporter med minibuss eller skoter. Vi har även vår barnklubb för de yngre barnen och vi ser till att vår maskot, Fjälle, kommer ut i backen.

 

Din profil

Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och tycker om att vistas utomhus. Vi vill att du vågar synas, tar egna initiativ och tänker service. Som skidlärare ska du ha ett brinnande intresse för skidåkning och tycker om att jobba med människor, stora som små!

  

Krav

  • Skidlärarutbildning minst motsvarande SLAO steg 2
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 

Meriterande

  • Skidlärarutbildning minst motsvarande SLAO steg 3.
  • Tidigare arbete som skidlärare/guide.
  • Utbildning eller kunskaper i ytterligare vinterdicipliner, t.ex. snowboard, parkåknig/freeride eller telemark.
  • Skoterförarbevis
  • B-körkort
  • Andra språk utöver svenska och engelska

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari och avslut i maj.
Omfattning: 75-100%
Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2022-01-23, men vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande
Kontaktperson: Magnus Stålnacke, magnus.stalnacke@laplandresort.se eller Amanda Norbäck, amanda.norback@laplandresorts.se