/
SCROLL

Alla områden
Ankomstdatum:
Välj antal och gäster:

Det här är Lapland Resorts

Lapland Resorts driver fjällanläggningarna Björkliden och Riksgränsen samt Sveriges högst belägna fjällstation; Låktatjåkko 1228 m.ö.h. Vi erbjuder fjällupplevelser som har det där lilla extra. Med tre av Sveriges mest kända och spektakulära anläggningar i samma familj får du som gäst en unik valfrihet. Vi kan erbjuda en mångfald som få andra kan, familjevänligt men också äventyrligt. Här finns unik vildmark runt knuten, fjällen är stora och möjligheterna många. OBS! 10 februari öppnar vi för vintersäsongen. Dessvärre måste vi meddela att vi inte kan öppna våra liftar uppe på fjället inför premiärhelgen. Vi håller tummarna för att det kommer mer snö inom kort så att vi kan öppna upp fler liftar. Från fredag kommer vi ha öppet Rakkas och Lappbergsliften. OBS! Måndag 13 februari råder strömavbrott i Björkliden. Elen beräknas vara tillbaka kl. 15:00. Således har vi inte tillgång till wifi och är svåra att nå under dessa timmar. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.
Riksgränsen
& Björkliden
image description

Res till Björkliden & Riksgränsen

Via flyg

Via flyg – Med flyg tar man sig från Stockholm till Kiruna på cirka 90 minuter och därefter åker man buss, tåg eller bil vidare till Björkliden. Transfern mellan Kiruna och Björkliden tar också cirka 90 minuter, på så vis tar det inte mer än cirka fyra timmar från Stockholm till Björkliden.

Via tåg

Via tåg – Kliv på tåget på kvällen i Stockholm eller Göteborg och vakna upp i en fantastisk fjällmiljö dagen efter. Du är framme i Björkliden vid lunchtid. SJ trafikerar sträckan och resan mellan Stockholm och Björkliden tar cirka 18 timmar. Från tågstationen i Björkliden är det endast några hundra meter till Hotell Fjället.

Via bil

Via bil – Kör E4 norrut, sväng vänster i Töre och fortsätt sedan på E10 mot Kiruna och Narvik. Du hittar oss precis innan norska gränsen.

Utforska

RIKSGRÄNSEN

GÅ TILL HEMSIDA
Utforska

BJÖRKLIDEN

GÅ TILL HEMSIDA