/

Nya tider = nya verkligheter. Oavsett om ni som team går tillbaka till arbetsplatsen med nya förhållningssätt och letar efter kreativa vägar att mötas och arbeta ihop, eller om du som individ fortsätter att arbeta på distans och vill ha plats och ro för att kombinera kreativitet med välmående, så erbjuder vi ett unikt arbetssätt i vackra Kirunafjällen. Vi kan garantera att nya idéer föds och att du och ditt team får en ordentlig boost.

Jobba annorlunda

I dessa senaste tider av förändringar har arbetsmiljön tagit olika former. De flesta av oss har fått jobba på distans och oftast mer individuellt. Nu när vi går vidare mot en ny ”normal” vardag kanske ni som team behöver hitta nya sätt att inspireras och återknyta till varandra för att plocka upp det som en gång varit styrkan i er sammanhållning.

En kortvecka i våra miljöer skapar förutsättningar och inspiration för ert team att förbereda och anpassa er till dessa förändringar. Att hitta utrymme där alla kan sammansluta utan att känna sig absorberade eller överväldigade av den oundvikliga stressen och högt tempo som arbetssituationer kan skapa – är viktigt.

I Riksgränsen och Björkliden Fjällby hittar ni fokus bortanför storstaden och inspiration från skönheten i vår omgivning. Att ägna sig åt teamaktiviteter som skidåkning och snowboard stimulerar energinivån och ger glädje och adrenalin medan snöskovandringar väcker en nära koppling till moder natur. Det är att balansera nöje, aktivitet och samhörighet.

Jobba på distans

Med nödvändiga anpassningar till nya arbetssätt under de senaste två åren har du kanske upptäckt att distansarbete passar dig och ditt företag bättre. Att arbeta på distans gör det enklare att finna balans mellan arbete och privatliv, att hålla sig frisk, träna och vara mer aktiv eller helt enkelt ha ett rikare socialt liv.

I våra orter hittar du allt du behöver för att hålla fokus uppe och prestera i det du gör eftersom du blir mer effektiv med arbetsro. Samtidigt har du tillgång till en mängd aktiviteter precis utanför dörren som ger ett välbehövligt avbrott i arbetsdagen.

Ett miljöombyte främjar din kreativitet, ökar energinivån och hjälper dig att upprätthålla en aktiv livsstil. Optimera din tid och kombinera nytta med nöje. Här kan du vara digitalt närvarande med dina kollegor samtidigt som du kan njuta av underverken av en riktig arktisk vinter.

Produktivitet, aktivitet och frisk fjällluft

Varva jobb med mängder av möjligheter till aktiviteter i storslagen fjällmiljö. Ofta föds de bästa idéerna när man kommer ut och gör annat. Föreställ er då kreativiteten som frodas i de storslagna arktiska miljöerna runt Riksgränsen och Björkliden. Starta arbetsdagen hos oss med nypistad manchester, varva jobb, möten och teamaktiviteter i ett snöparadis i världsklass under dagen och avsluta med midnattssolsåkning följt av en avkopplande bastu. Under kortveckorna i mars, april och maj är priserna lägre, snöläget exemplariskt och liftköerna nästintill obefintliga. Ta ett åk på Sveriges bästa offpistberg utan trängsel istället för bensträckaren runt kvarteret. Låktatjåkko Fjällstation är en bekväm förpackning av en äkta vildmarksupplevelse där du minst sagt får arbetsro; inga mail eller telefonsamtal som stör och där upplevelser och aktiviteter i unika miljöer fyller tiden efter arbetsdagen, om det så är en topptur, längdtur kring fjällen eller after work tillsammans med vänner eller kollegor i Sveriges högst belägna bar. Snacka om ett välbehövligt miljöombyte och plats för nytänk.

Logi för teamet och för individen

Våra hotell, stugor och lägenheter erbjuder dig flexibilitet, komfort och bekvämlighet till våra bästa säsongspriser. Vi har restauranger och barer, bastur och gym och viktigast av allt – vår vänliga personal som kommer göra sitt absolut bästa för att din vistelse ska bli både inspirerande och glädjefylld. Alla våra hotellrum, stugor och lägenheter har skrivbord med bra stolar och de flesta av våra boendetyper har snabbt och gratis WiFi. Kring våra resorts finns bra utrymmen och teknisk utrustning för möten och workshops. Efter en produktiv dag, varför inte koppla av på Relaxen Spa & Sauna, äta en mysig middag i en av våra restauranger eller runda av kvällen med en drink i Lobbybaren?