/

Restaurangchef Sommar 2024

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför Sommar 2024 behöver vi din hjälp i vår restaurang i Björkliden!

Är du den vi söker?

Är du den vi söker?
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med ett riktigt härligt hotell och restaurangupplevelser. 

Inför sommarsäsong söker vi dig som vill jobba som restaurangchef i Björkliden. 

Arbetsuppgifter 

I en gemytlig miljö vill vi servera god och näringsriktig mat med bästa möjliga service. Som restaurangchef leder och övervakar du arbetet i restaurangerna; frukost, lunch och kvällsservering. Du behöver ha tidigare erfarenhet inom motsvarande yrkesroller och vara utbildad inom hotell och restaurang.  

Din profil 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Dina viktigaste egenskaper är förmågan till att samarbeta, att du är service- och försäljningsinriktad och att du är stresstålig och kan ändra arbetstempo vid behov. 

Vi är ett ungt team och ser gärna sökande som kan bidra med mer erfarenhet och är villig att stötta och lära ut. Du behöver kunna kommunicera på svenska och/eller engelska. 

Anställningsform: Säsongsanställning med start den 18/6i och avslut i September med möjlighet till tillsvidare anställning.

Tidsfrist: Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan! 

Omfattning: Heltid 

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende. 

Kontaktperson: Jessica Engroos jessica.engroos@laplandresorts.se