/

Är du den vi söker?

En unik befattning i en unik miljö. Ta tillfället i akt att kunna arbeta med det du brinner för på en plats som är något alldeles utöver det vanliga.

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Kirunafjällen. Vi driver två anläggningar med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vi arbetar för att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Som personalchef innehar du det övergripande ansvaret för HR-arbetet i verksamheten. Du kommer arbeta nära driftchefen och förväntas i det samarbetet även ta en rådgivande/konsultativ roll för affärsmässiga beslut som rör driften av bolaget. Du ska ha en helhetssyn på det totala strategiska och operativa personalarbetet som bedrivs i Björkliden och Riksgränsen och koppla ihop HR-arbetet så det synkar med de steg som behöver tas för att driva men framförallt utveckla företaget vidare.

Du kommer du till vardags jobba brett med alla förekommande HR-uppgifter, allt från administration till mer komplex problemlösning. Under högsäsong är det ca 15 chefer/arbetsledare som personalchefen coachar och stöttar i HR-arbetet. Din uppgift är att säkerställa hela HR-cykeln med implementering och uppdatering av processer, rutiner och policys.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat som chef/ledare inom besöksnäringen och har goda kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och lön. Framförallt är du en person som är trygg i ditt ledarskap, du har lätt att skapa tillitsfulla relationer och fungerar naturligt som en coach. Du har relevant eftergymnasial utbildning.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden, vi är behjälpliga med boende.
Sista ansökningsdag: 2022-03-11, men vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande
Kontaktperson: General Manager Joakim Draumann, Joakim.Draumann@laplandresorts.se, 0980-64198 eller personalchef Susanna Lundhamn Jokinen 0980-641 32, susanna.lundhamnjokinen@laplandresorts.se