/

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra restauranger, barer och backrestauranger och vara en del av våra stora F&B avdelningar. Vi söker team- members med spridd erfarenhet och olika nivåer av kunskap, allt inom kök, bar och servering.

Arbetsuppgifter

Som en del av Nordals eller Snöbaren så jobbar du med lunchservering i våra backrestauranger. Här serverar vi främst burgare och trycket kan vara högt. Erfarenhet från snabbmatsrestauranger är väldigt meriterande, eller om du är kock och vill ha mycket kundkontakt.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Dina viktigaste egenskaper är förmåga till att samarbeta, att du är service- och försäljningsinriktad och att du är stresstålig och kan ändra arbetstempo vid behov. Du behöver kunna kommunicera på svenska och/ eller engelska.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning, start i februari och avslut i maj.

Omfattning:  75%-100%

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: Anställningarna sker löpande.

Kontaktperson: Jessica Engroos, Head of F&B jessica.engroos@laplandresorts.se