/

Låktavärd Vintersäsong Fjällstation

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba som värd på fantastiska Låktatjåkko Fjällstation.

Är du den vi söker?

Värd Låkta fjällstation

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att
skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:
1) Vi sätter gästen främst 2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj och 3) Vi värnar om området vi verkar i.
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Låktatjåkko Fjällstation är en unik anläggning med 18 sängplatser, restaurang, bar, bastu och dusch. Nu söker vi dig som vill arbeta på Sveriges högst belägna fjällstation, 1228 meter över havet. Anställningsperioden är från mitten på februari till mitten av maj.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och vill möta gäster högt över havet. Som värd på Låkta behöver du behärska många arbetsuppgifter:
– Servera frukost, grädda våfflor och laga och servera middagar.
– Städa och serva såväl rum som fastighet.
– Hantera kassa och bokningssystemet Picasso.
– Driva Låkta som det” lilla hotellet med ett värdskap som hemma hos dig”.

Din profil
Du har ett genuint intresse för mat, natur, människor och service. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som gillar utmaningar. Vidare hanterar du stress på ett positivt sätt och är en problemlösare med gästen i fokus. Du håller en hög kvalitet på ditt arbete och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Du har minst tre års erfarenhet från restaurangbranschen och gärna erfarenhet av arbete med städ. Självklart kan du HACCP på dina fem fingrar.

Förarbevis för skoter är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ange i din ansökan om du är intresserad av fler tjänster hos oss.
Vi tillhandahåller personalboende.

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Arbetsplats: Låkta
Antal tjänster: 6
Sista ansökningsdag: 2022-12-01
Kontaktperson: Jessica Engroos