/

Kockar

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför vintersäsongen söker vi dig som kock som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Inför vintersäsongen 2022 söker vi nu dig som kock som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Vi driver två huvudrestauranger samt fem mindre restauranger av hög standard inom Lapland Resorts AB där både luncher, Ala carte middagar samt catering på fjällsidor förekommer, ibland blir det matlagning över öppen eld på plats ute på fjället om gästen önskar det. Det kräver att du är flexibel och gilla att anta nya utmaningar eller så har du redan erfarenhet från liknande verksamhet och kan bidra med nytänkande.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.

Du bör ha flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster ”det lilla extra”. Du talar god engelska och självklart är du utbildad kock.

 

Anställningsform: Säsongsanställning Februari till maj.
Omfattning:  75-80%
Ort: Björkliden och Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-02-13, rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson: Matina Merkel martina.merkel@laplandresorts.se