/

Hotellchef

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Vi söker en hotellchef till fantastiska Björkliden och Riksgränsen.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna Björkliden Fjällby och Riksgränsen med tillhörande verksamheter.

Vi söker vi en Hotellchef för Lapland Resorts förslagsvis på en helårsanställning men om du är intresserad av att jobba säsong kan vi vara öppna för en lösning.

 

Arbetsuppgifter

Under vintersäsong då vi är i full drift har vi 385 enheter fördelat mellan Björkliden, Riksgränsen och Låktatjåkko. I den uppsättningen har vi 2 dygnet-runt bemannade receptioner. Under sommarsäsongen ligger vårt fokus på Björkliden och Låktatjåkko.

Hotellchefen kommer ha ett huvudansvar för all logi och receptionsverksamheten och arbetar nära med bokningsavdelnignen samt övriga avdelningar. Koordinerar relevant information mellan avdelningarna och driftmöten.

Ledaransvaret innebär att med ett coachande och motiverande arbetssätt skapa ett självgående team med tydliga mål och daglig uppföljning. Vi arbetar med gästen i fokus och ska finnas tillgängliga för dem så arbetet handlar även mycket om schemaplanering och bemanningsoptimering. Övriga uppgifter som ingår i befattningen är bland annat inköp av material och administrativt arbete.

 

Din profil

Vi söker dig som känner sig redo att ta steget för en arbetsledande position tillsammans med oss med relevant bakgrund eller har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning gärna inom hotellbranschen.

Du kommer arbeta i nära samverkan med övriga avdelningar.

Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap.

Du har en god kommunikativ förmåga så information i teamet och de olika avdelningarna förmedlas och hanteras korrekt för att uppnå bästa nivå av service från ankomst till avfärd för våra gäster.

Att jobba självständigt, strukturerat och känner ett ansvar för ditt uppdrag kommer naturligt för dig.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

 

Vi ser gärna att du har:

  • Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • 3 års arbete i en ledande befattning inom besöksnäringen eller liknande område.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden eller Riksgränsen, vi är behjälpliga med boende.
Sista ansökningsdag: 2022-03-11, men vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande
Kontaktperson: General Manager Joakim Draumann, Joakim.Draumann@laplandresorts.se, 0980-64198