/

Är du den vi söker?

Inför vintersäsongen 2024 söker vi dig som tillsammans med oss vill jobba i Riksgränsen i en spännande och intensiv bransch med fjället precis utanför dörren. Som fjällguide jobbar du främst med topptursguidning samt offpistguidning, men även i vår sportinformation och vid behov med event, tävlingar och andra typer av guidade aktiviteter och uppgifter som ligger under sportavdelningen.
Vi söker dig som är ansvarstagande, observant och handfast samt har en stor kärlek för vår svenska fjällvärld och tycker om att arbeta mot människor. Du har en guideutbildning eller skidlärarutbildning samt lavinutbildning, eller motsvarande erfarenhet. Vi vill erbjuda våra gäster tillgången till nordens främsta topptursområde kring Riksgränsen och Narvik, och en skidupplevelse utöver det vanliga. Som guide krävs det att du har flerårig erfarenhet av att vistas i fjäll/berg- och lavinterräng samt att du känner dig trygg i beslutsfattande i lavin- och fjällterräng. En stor fördel är om du har egna erfarenheter av området runt Riksgränsen och Narvik.
Krav på kompetens och certifieringar:
B-körkort
SVELAV Pro 1-basutbildning för yrkesbruk, eller motsvarande

Meriterande:
Fjälledarnorm, skidlärarutbildning och snöskoterförarbevis
Tidigare erfarenhet av området runt Riksgränsen/Narvik

Varmt välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 80%
Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista dag att ansöka är 2023-11-30, rekrytering sker löpande
Kontaktperson: Magnus Stålnacke, Sportchef, magnus.stalnacke@laplandresorts.se eller Amanda Norbäck, Sportkoordinator, amanda.norback@laplandresorts.se