/

Är du den vi söker?

Om jobbet

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Arbetsuppgifter
Då verksamheten som Lapland Resorts bedriver på anläggningarna är komplex med allt från restauranger och hotelldrift till skidområden med liftanläggningar, stugby, campingar och personalboenden, så är det stora variationer i det fastighetsbestånd som ska driftas och underhållas.

I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Våra fastighetsskötare arbetar med snickeri, måleri, låssystem, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner, allt utifrån sitt kompetensområde. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.

Din profil
Som fastighetsskötare så förväntas du vara en driven problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri. Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.

Vill du bo och arbeta i Björkliden Fjällby, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden (Vi tillhandahåller personalboende)
Sista ansökningsdag: 2023-07-31
Tillträde: Från 1:a april
Kontaktperson: Rickard Johansson, fastighetschef: rickard.johansson@laplandresorts.se