/

Fastighetsskötare

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Vi behöver förstärka vårt fastighetsteam med en ny positiv och engagerad medarbetare.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Lapland Resorts driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

 

Arbetsuppgifter

Då verksamheten som Lapland Resorts bedriver på anläggningarna är komplex med allt från restauranger och hotelldrift till skidområden med liftanläggningar och personalboenden, så är det stora variationer i det fastighetsbestånd som ska driftas och underhållas. Vi behöver nu förstärka vårt fastighetteam och söker en driven och serviceinriktad fastighetsskötare som vill arbeta och bo i fjällen.

I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Våra fastighetsskötare arbetar med snickeri, målning, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner, allt utifrån sitt kompetensområde. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.

 

Din profil

Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri. Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.

Vill du arbeta i Björkliden och Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning.
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden. Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-10-17
Kontaktperson: Rickard Johansson, 0980-64190, rickard.johansson@laplandresorts.se