/

Är du den vi söker?

Välkommen till att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med ett riktigt härligt hotell och restaurangupplevelser. 

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra restauranger, barer och backrestauranger samt vara en del av vår stora F&B-avdelning. Vi söker nya talanger till vårt team med spridd erfarenhet och olika nivåer av kunskap, allt inom kök, bar och servering. 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi vill erbjuda en arbetsplats där acceptans står i fokus, där du kan växa och en plats dit du vill komma tillbaka till år efter år. Vi är öppna, kreativa och lite lekfulla. Vi har ofta mycket att göra och vi vill höra dina ideér, tankar och erfarenheter som kan göra arbetsdagen bättre för alla medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och vi vill göra allt vi kan för att du ska må bra och utstråla det till våra gäster. Ditt välmående är en förutsättning för nöjda och återkommande gäster. 

Arbetsuppgifter 

I en gemytlig miljö vill vi servera god och näringsriktig mat med bästa möjliga service. Som en del i vårt köksteam har du möjlighet att jobba inom frukost, lunch och kvällsservering, med fokus på ett område. Du behöver ha tidigare erfarenhet som kock och vara utbildad inom hotell och restaurang. Det är sedvanligt förekommande arbetsuppgifter inom kök.
Önskad befattning: kitchen team member 

Din profil 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Dina viktigaste egenskaper är förmågan till att samarbeta, att du är service- och försäljningsinriktad och att du är stresstålig och kan ändra arbetstempo vid behov. 

Du är en glad, lite busig och flexibel person som har viljan att förbättra för såväl gäster som att utveckla din arbetsplats. 

Vi är ett ungt team och ser gärna sökande som kan bidra med mer erfarenhet och är villig att stötta och lära ut. Du behöver kunna kommunicera på svenska och/eller engelska. 

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari och avslut i maj 

Tidsfrist: Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan! 

Omfattning: Heltid 

Ort: Riksgränsen och Björkliden, vi tillhandahåller personalboende. 

Kontaktperson: Jessica Engroos jessica.engroos@laplandresorts.se