/

Är du den vi söker?

Om arbetsgivaren
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra två anläggningar kan du läsa mer om på riksgransen.se samt bjorkliden.com

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare och snowboardåkare. Björkliden har en trevlig familjekänsla och erbjuder både enklare och svårare pister och offpist för stora som små. Riksgränsen är freeride- åkarens mecka med gränslös skid- och snowboardåkning och ett vuxet klientel. Bägge anläggningar har endast natursnö och vårt läge ger fantastiska snömängder år efter år. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, vandrarhem, lägenheter, på våra campingar eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår både hotellstäd samt lokalvård. Det är ett arbete där det till och från kan vara mycket att göra, men med en bra introduktion och tydliga rutiner att följa flyter arbetet på.

Till housekeeping avdelningen söker vi lokalvårdare, lokalvård/vaktmästare natt och vaktmästare dagtid. Vaktmästarbiten består i att köra bagage, skotta snö, köra ut linne, helt enkelt vara behjälplig för olika avdelningar men även att städa. Vill man jobba natt bör man vara trygg i sig själv, kunna jobba och ta ansvar självständigt och framförallt klara av att jobba nattetid!

Din profil
Tidigare erfarenhet av arbete inom städ är önskvärt eller annan erfarenhet från serviceyrken. Som medarbetare på vår avdelning vill vi ha dig som är noggrann och självgående, du är van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är en flexibel problemlösare med gästen i fokus.

För tjänsterna där vaktmästare ingår är körkort manuell ett krav.
Välkommen med din ansökan till ett jobb i vår fantastiska fjällvärd, du kommer inte att ångra dig!

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari och avslut i maj.
Omfattning: 75-100%
Ort: Riksgränsen och Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande

Kontaktpersoner:
Johan Jansson, Riksgränsen, johan.jansson@laplandresorts.se
Susanne Jansson, Björkliden, susanne.jansson@laplandresorts.se

Ange i din ansökan om du är intresserad av Riksgränsen, Björkliden eller bägge.