/

Lokalvårdare/vaktmästare natt sommar 2023

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba för housekeeping och ge våra gäster bästa tänkbara service.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill arbeta med lokalvård som nattvaktmästare i Björkliden.

I arbetsuppgifterna ingår både lokalvård och rondering. Det är ett arbete där det till och från kan vara mycket att göra, men med en bra introduktion och tydliga rutiner att följa flyter arbetet på.

Tjänsten innebär en hel del lokalvård  men vår nattvaktmästare är våra gäster behjälplig med diverse tjänster, samt åtgärdar mindre fel på anläggningen.  Den ena natten blir inte den andra lik då vaktmästaren får hjälpa till med lite av varje vid behov.

Tidigare erfarenhet av arbete inom städ är önskvärt eller annan erfarenhet från serviceyrken. Som medarbetare på vår avdelning vill vi ha dig som är noggrann och självgående, du är van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är en flexibel problemlösare med gästen i fokus. Tjänsten förutsätter att du kan arbeta självständigt och att är lösningsorienterad då du jobbar ensam nattetid, du kommer bära med dig en brand/Jourtelefon vissa timmar under passet.

Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

 

Anställningsform: Säsongsanställning med start snarast, avslut i september.
Omfattning: 75-90%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Bemanning sker löpande.
Kontaktperson: Susanne Jansson, 0980-64141, susanne.jansson@laplandresorts.se