/

Lokalvårdare och vaktmästare dag sommar 2023

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba för housekeeping och ge våra gäster bästa tänkbara service.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill arbeta med lokalvård i Björkliden.

 

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår både hotellstäd samt lokalvård. Det är ett arbete där det till och från kan vara mycket att göra, men med en bra introduktion och tydliga rutiner att följa flyter arbetet på.

Den ena arbetsdagen blir inte den andra lik då housekeeping får hjälpa till med lite av varje vid behov.

Din profil

Tidigare erfarenhet av arbete inom städ är önskvärt eller annan erfarenhet från serviceyrken. Som medarbetare på vår avdelning vill vi ha dig som är noggrann och självgående, du är van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är en flexibel problemlösare med gästen i fokus.

För tjänsten som lokalvårdare är körkort meriterande.

Välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

 

Anställningsform: Säsongsanställning med start i Juni och avslut i Sept.Omfattning: 75-90%, Dag eller natt.
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Bemanning sker löpande.
Kontaktperson: Susanne Jansson, susanne.jansson@laplandresorts.se