/

Diskare sommarsäsongen 2022

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba vår restaurang i Björkliden.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba i vår restaurang i Björkliden.

I en gemytlig miljö så vill vi servera god och näringsriktig mat med bästa möjliga service. Vi serverar frukost, rejäl näringsriktig lunch och högkvalitativ a la carte i vår restaurang på kvällarna. Vi har även en lobbybar i anslutning till receptionen. Som diskare är dina huvudsakliga uppgifter diska, hålla undan och ställa saker på sin plats. Det tillhör också dina arbetsuppgifter att putsa glas och bestick, och efter en service med hög belastning så som frukost, hjälpa till att hämta in disk i den mån det är möjligt.

 

Vi söker dig som har lätt för att följa instruktioner och gillar att vara behjälplig. Dina viktigaste egenskaper är förmåga till att samarbeta och att du är stresstålig och kan ändra arbetstempo vid behov.

Du är en glad, lite busig och en flexibel person som har viljan att förbättra för såväl gäster som mot en bättre arbetsmiljö.

 

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

 

 

Anställningsform: Säsongsanställning, start snarast, avslut i september.
Omfattning:  75-80%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Anställningar sker löpande.
Kontaktperson: Olov Strandqvist, 0980-641 82, Olov.Strandqvist@laplandresorts.se