/

Diskare

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba som diskare i någon av våra restauranger.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Nu söker vi dig som vill jobba som diskare i Björkliden eller Riksgränsen.

 

Dina arbetsuppgifter

Som diskare är du en otroligt viktig kugge för att vår restaurang ska fungera. Du tar ansvar för såväl grov- som findisk och prioriterar ditt arbete på bästa sätt. Det är ett tungt och oftast stressigt arbete i en positiv och hektisk restaurangmiljö.

 

Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete som diskare. I rollen söker vi dig som är noggrann och van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och klarar av att jobba under högt tryck.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

 

Anställningsform: Säsongsanställning, start mellan december-februari och avslut i maj.
Omfattning:  ca. 80%
Ort: Björkliden och Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-09-26
Kontaktperson: Olov Strandqvist, Restaurangchef, Olov.Strandqvist@laplandresorts.se