/

Serveringspersonal

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i någon av våra restauranger.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra restauranger. Vi söker servitörer/servitriser och restaurangbiträden.

 

Arbetsuppgifter

Till våra anläggningar söker vi servitris-/servitörer och restaurangbiträden för daglig service till såväl gäster som kollegor. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt ifrån frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i vår à la carte restauranger. Vid våra serveringar ute i skidsystemet har vi enklare menyer med hamburgare, smörgåsar och dryck.

 

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som har viljan att förbättra och förändra.

Som servitris/servitör hos oss är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är van vid att arbetstempot varierar och har god planering och framförhållning så du kan använda de lugnare tillfällena för förberedelser inför fullsatt restaurang då du måste vara en problemlösare med gästen i fokus. Du håller en hög kvalitet på ditt arbete och är van att ta egna initiativ.

Vi söker även restaurangbiträden som är serveringens högra hand. Du ser till så rätterna serveras till gästerna och plockar in disk.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

 

Anställningsform: Säsongsanställning, start mellan december-februari och avslut i maj.
Omfattning:  75-80%
Ort: Björkliden och Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-12-31
Kontaktperson: Olov Strandqvist, Restaurangchef, Olov.Strandqvist@laplandresorts.se eller Martina Merkel 070-8901501.