/

Serveringspersonal sommarsäsong 2022

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommaren 2022 behöver vi din hjälp i vår restaurang i Björkliden!

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Inför sommarsäsongen 2022 söker vi nu dig som kock som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

På Hotell Fjället i Björkliden finns vår huvudrestaurang där serverar vi både lunch och middag. Vi gör också specialanpassad matlagning efter gästernas önskemål så som catering på något fjäll eller matlagning över öppen eld i vår kåta. På hotellet finns också vår Lobbybar som serverar dryck och enklare förtäring. Vi har någon form av verksamhet alla dagar i veckan. Det kräver att du är flexibel och gilla att anta nya utmaningar eller så har du redan erfarenhet från liknande verksamhet och kan bidra med nytänkande.

Du har ett brinnande intresse för mat, dryck och service, du är en lagspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Hos oss kan tempot bli högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Du är van vid att arbetstempot varierar och har god planering och framförhållning så du kan använda de lugnare tillfällena för förberedelser inför fullsatt restaurang då du måste vara en problemlösare med gästen i fokus.

Vi söker även restaurangbiträden som är serveringens högra hand. Du ser till så rätterna serveras till gästerna och plockar in disk.

 

Anställningsform: Säsongsanställning, start snarats, avslut i september.
Omfattning:  75-80%
Ort: Björkliden (Riksgränsen vid event). Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan
Kontaktperson: Olov Strandqvist, 0980-641 82, Olov.Strandqvist@laplandresorts.se