/

Serveringspersonal Norrskenssäsong 2023

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommaren 2023 behöver vi din hjälp i vår restaurang i Björkliden!

Är du den vi söker?

Är du den vi söker?
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotell och restaurang upplevelse.
Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba i vår restaurang och bar.
Vi söker Servis Personal till lobbybar, Frukost och kvällar restaurang.
Vad kan vi göra för dig?
Vi vill erbjuda en arbetsplats där acceptans står i fokus, där du kan växa, och som du vill komma tillbaka till år efter år. Vi är öppna, kreativa och lite lekfulla. Vi har ofta mycket att göra och vi vill höra dina idéer, tankar och erfarenheter som kan göra arbetsdagen bättre för alla medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och vi vill göra allt vi kan för att du ska må bra och utstråla det till våra gäster. Ditt välmående är en förutsättning för nöjda och återkommande gäster.
Arbetsuppgifter
I en gemytlig miljö så vill vi servera god och näringsriktig mat med bästa möjliga service. Beroende på vilken tjänst du söker så är det sedvanligt förekommande arbetsuppgifter inom restaurangnäringen.
Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Dina viktigaste egenskaper är förmåga till att samarbeta, att du är service och försäljningsinriktad och att du är stresstålig och kan ändra arbetstempo vid behov.
Du är en glad, lite busig och en flexibel person som har viljan att förbättra för såväl gäster som mot en bättre arbetsmiljö.
Vi är ett ungt team och ser gärna sökande som kan bidra med mer erfarenhet och är villig att stötta och lära ut. Du behöver kunna kommunicera på svenska eller engelska.
Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.
Anställningsform: Säsongsanställning december.
Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan! Ansökan görs via vår webbplats, bifoga CV och Brev i pdf format och ladda gärna upp en bild. I rutan ”kunskaper” skriver du först vilken position och restaurangtyp du söker.
Omfattning: 100%.
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag Björkliden: 2023-11-30
Kontaktperson: Jessica Engroos, Food & Beverage Manager