/

Är du den vi söker?

Om jobbet

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba som receptionist och nattreceptionist och vara våra gäster behjälpliga i receptionen.

 

Arbetsuppgifter

Våra receptionister är våra gästers trygghet och arbetar med klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonväxel, e-post, bokning, information till gäster och kassahantering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst blir att se till så information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, men det lär du dig på plats. Nattreceptionister har utöver ordinarie receptionsuppgifter även en del städrutiner, kontrollrundor och förberedelser inför kommande dag.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du gillar kundkontakter och är van att bemöta kunder och gäster, din absolut viktigaste egenskap är ett rejält servicemind. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå och ett gott värdskap. Du löser problem med kunden i fokus, tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information och ser till kundens bästa.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet som receptionist, men även andra serviceyrken. Har du tidigare jobbat med bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem så är det en klar fördel’.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fällen.

Anställningsform: Säsongsanställning, start med introduktion  den 24 juli och säsongsavslut 01 okt. Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan!

Omfattning: 85%.

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.

Kontaktperson: Receptionschef Anna Moldavit, anna.moldavit@laplandresorts.se