/

Metrovärd Vintersäsong

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför Vinterrsäsongen söker vi dig som vill jobba som värd på fantastiska Meteorologen mountain lodge

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.
Metro, eller Meteorologen är Riksgränsens mountain lodge med 14 rum som erbjuder en unik upplevelse för ett väl betalande klientel. Här förväntas vardagslyx och personlig service. Gästerna är oftast heliski- gäster från våra samarbetspartners.
Som värd på Metro kommer du få arbeta med allehanda olika arbetsuppgifter. Du serverar frukost och middagar. När övernattande gäster checkat ut städar och servar du såväl rum som fastighet. Arbetet medför även arbete i bokningssystem och kassahantering. Middagen hanteras av en tillsatt kock, resterande arbete sköts av de två roterande värdsteamen. Som metrovärd krävs kunskap i front of house service, gärna inom flera områden. Som värd sköter du hela upplevelsen från matservering till städning och receptionsuppgifter.
Du har ett genuint intresse för mat, natur, människor och service. Du är glad, positiv och framförallt en flexibel problemlösande person som sätter gästen i fokus. Även om det emellanåt kan bli lite hektiskt håller du humöret uppe och för dig är det viktigt att resultatet av ditt arbete håller hög kvalitet. Du måste känna dig trygg med att arbeta ensam och ta egna initiativ. Metro är ett rotationsjobb vilket innebär perioder av väldigt intensivt arbete som kompenseras med långa ledighetsperioder.
Du har erfarenhet från restaurangbranschen och gärna erfarenhet av arbete med städ och reception.

Anställningsform: Säsongsanställning februari-maj.
Omfattning: 80%
Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson:  F&B Manager, Martina Merkel, martina.merkel@laplandresorts.se