/

Metrovärd Vintersäsong

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför Vinterrsäsongen söker vi dig som vill jobba som värd på fantastiska Meteorologen mountain lodge

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Meteorologen är Riksgränsens Mountain Lodge med 14 rum som erbjuder en unik upplevelse, vardagslyx och personlig service. Gästerna är ofta Heliski- gäster från våra samarbetspartners.
Som värd på Metro kommer du att få arbeta med olika arbetsuppgifter. Som värd sköter du hela upplevelsen från matservering till reception.
Du serverar frukost och middagar, hanterar bokningssystem och kassa. Du har ett genuint intresse för mat, natur, människor och service. Du är glad, positiv och en flexibel problemlösande person som sätter gästen i fokus. Även om det emellanåt kan bli lite hektiskt håller du humöret uppe och för dig är det viktigt att resultatet av ditt arbete håller hög kvalitet. Du måste känna dig trygg med att arbeta ensam och ta egna initiativ. Du har erfarenhet från restaurangbranschen och gärna erfarenhet av arbete med reception.

Anställningsform: Säsongsanställning februari-maj.
Omfattning: 75%-100%
Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson: Jessica Engroos, Head of F&B jessica.engroos@laplandresorts.se