/

Huvudansvarig Tekniker

Ett unikt arbete som erbjuder klarblå himmel och fantastiska vyer eller snöstorm och ruskväder. När vädret bara är en faktor.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna!

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för skidåkare, fjällvandrare, och fiskare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, i lägenheter, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.
Vi söker dig som vill jobba med underhåll och utveckling av våra skidliftar, jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjällen precis utanför dörren.

I ditt arbete kommer du att jobba med planering och arbetsledning av underhåll och reparationer inom våra skidområden i huvudsak skidliftarna. Under säsongen är du arbetsledare för liftskötarna i både Riksgränsen och Björkliden. Du jobbar ute tillsammans med liftskötarna under sommaren, hösten och försäsong. Du delar din arbetstid mellan båda anläggningarna för att bäst ha en total uppföljning av båda orternas liftsystem.

Du ansvarar för planering & utförande av service och reparationer på våra skidliftar, tredje part besiktningar, egenkontroller, dokumentation och uppföljning av service och reparation.
Du jobbar med underlag för framtida renoveringar och förbättringar kring liftarna.
Arbetet sker tätt ihop med Fjällchef som också är den du rapporterar och planerar ditt arbete tillsammans med.
Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet skall komma till alla skidgästers bästa.
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende mot kostnad.
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson: Fjällchef Erik Lidström, 0980 – 641 26
erik.lidstrom@laplandresorts.se