/

Låktavärd sommarsäsong 2023

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba som värd på fantastiska Låktatjåkko Fjällstation.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Låktatjåkko Fjällstation är en unik anläggning med 18 sängplatser, restaurang, bar, bastu och dusch. Nu söker vi dig som sommarsäsongen 2023 vill arbeta på Sveriges högst belägna fjällstation, 1228 meter över havet. Arbeta som Låktavärd och ge gästerna en unik upplevelse med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Som värd på Låkta kommer du få arbeta med allehanda olika arbetsuppgifter. Du serverar frukost, gräddar våfflor och lagar- och serverar middagar. När övernattande gäster checkat ut städar och servar du såväl rum som fastighet. Arbetet medför även arbete i bokningssystem och kassahantering.  Du kommer tillsammans med övriga värdar driva Låkta som ”Det lilla hotellet med ett värdskap som om det vore hemma hos dig”.

Du har ett genuint intresse för mat, natur, människor och service. Du är glad, positiv och framförallt en flexibel och problemlösande person som sätter gästen i fokus. Även om det emellanåt kan bli lite hektiskt håller du humöret uppe och för dig är det viktigt att resultatet av ditt arbeta håller hög kvalitet. Arbetspassen på Låkta är överlappande under dagen så du måste känna dig trygg med att arbeta ensam och ta egna initiativ.

Du har erfarenhet från restaurangbranschen och gärna erfarenhet av arbete med städ. Självklart kan du HACCP på dina fem fingrar.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Säsongsanställning juni-september
Omfattning: 80-100%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31 rekrytering sker löpande
Kontaktperson: Petra Lindberg, Låktaansvarig, 0980-64174, petra.lindberg@laplandresorts.se