/

Är du den vi söker?

Välkommen till att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för mer information.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig arbets- och fjällmiljö där service och kvalitet är vår främsta målbild.

I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i vår à la carte-restauranger, där menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi har även en pubmeny i barer och lobbybarer, och ett flertal backrestauranger med enklare meny.

Du kommer att inneha ansvaret att leda driften och utveckling av köket på anläggningarna Björkliden Fjällby eller Riksgränsen. Du ansvarar för inventering, inköp, egenkontroll, HACCP, dokumentation och att leda personalen på din avdelning. Du kommer även att ingå i gruppen av ledare som går under Food and Beverage Manager som är den som har yttersta ansvaret för allt som rör mat och dryck. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt ifrån frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

Tjänsten innebär ett stort administrativt ansvar. Du gör kostnads- och flödesanalyser, och har gärna erfarenhet av menu engineering. Schemaläggning och bemanningsoptimering är en viktig del i ditt arbete. Rutiner behöver göras skriftligt och du skall kunna arbeta på ekologiskt försvarbart sätt.
Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Du är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig

Din bakgrund/ Kvalifikationer
Utbildad kock
Minst 5 års yrkesvana
Erfarenhet av att leda personal
B-körkort

Anställningsform: Tillsvidareanställning med start i februari  

Tidsfrist: Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan! 

Omfattning: Heltid 

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende. 

Kontaktperson: Jessica Engroos jessica.engroos@laplandresorts.se