/

Är du den vi söker?

Om arbetsgivaren
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra två anläggningar kan du läsa mer om på riksgransen.se samt bjorkliden.com

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare och snowboardåkare. Björkliden har en trevlig familjekänsla och erbjuder både enklare och svårare pister och offpist för stora som små. Riksgränsen är freeride- åkarens mecka med gränslös skid- och snowboardåkning och ett vuxet klientel. Bägge anläggningar har endast natursnö och vårt läge ger fantastiska snömängder år efter år. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, vandrarhem, lägenheter, på våra campingar eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår städning av främst stugor och hotellrum samt allmänna ytor på anläggningen i Björkliden. Vi har 83 stugor och 46 hotellrum totalt. Till housekeeping i sommar söker vi glada och positiva medarbetare dagtid.

Din profil
Tidigare erfarenhet av serviceyrken är önskvärt, på plats där vi såklart hand om dig och du får en tydlig introduktion vad vi förväntar oss av dig. Som medarbetare på vår avdelning vill vi ha dig som är noggrann, självgående och ansvarsfull, du är van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är en flexibel problemlösare med alltid gästen i fokus.
Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i vår fantastiska fjällvärd med fjällen alldeles utanför husknuten och närheten till Norges vackra natur, du kommer inte att ångra dig! Sök nu! 😊

Anställningsform: Säsongsanställning med start i slutet av juni fram till säsongsslut i slutet av september.
Arbetstider : Dagtid
Schema:
Omfattning: 75 % – 100 %
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande.

Kontaktpersoner: Susanne Jansson susanne.jansson@laplandresorts.se
0980-64141
Björkliden