/

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Arbetsuppgifter
Inför sommarsäsongen 2023 söker vi banskötare till vår golfbana i Björkliden. Som banskötare jobbar du från början av juni, till slutet av september med uppstart och underhåll av banor samt maskiner tillhörande golfbanan. Du kommer bland annat köra terrängfordon, gräsklippare och bör ha grundläggande kunskaper i mekanik för att kunna utföra enklare underhåll på våra maskiner.

Jobbet är varierat, självständigt och kräver noggrannhet, därför söker vi dig som är ordningsam, har god initiativförmåga, samt trivs med att arbeta självständigt.

Din Profil
Krav på kompetens och certifieringar:
förarbevis för terrängfordon – eller motsvarande
Meriterande:
Kunskap av service/reparationer av maskiner/fordon
Vill du bo och arbeta i Björkliden Fjällby, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 100%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista dag att ansöka är 2022-04-30, rekrytering sker löpande
Kontaktperson: magnus.stålnake@laplandresorts.se