/

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotell och restaurang upplevelse.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra restauranger, barer och backrestauranger och vara en del av våra stora F&B avdelningar. Vi söker team- members med spridd erfarenhet och olika nivåer av kunskap, allt inom kök, bar och servering.

Vad kan vi göra för dig?

Vi vill erbjuda en arbetsplats där acceptans står i fokus, där du kan växa, och som du vill komma tillbaka till år efter år. Vi är öppna, kreativa och lite lekfulla. Vi har ofta mycket att göra och vi vill höra dina ideér, tankar och erfarenheter som kan göra arbetsdagen bättre för alla medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och vi vill göra allt vi kan för att du ska må bra och utstråla det till våra gäster. Ditt välmående är en förutsättning för nöjda och återkommande gäster.

Arbetsuppgifter
I en gemytlig miljö så vill vi servera god och näringsriktig mat med bästa möjliga service. Som en del av disk och leveransteamet jobbar du antingen med sedvanliga diskuppgifter eller leveransmottagning. Du behöver vara effektiv med ett gott humör och kunna hantera högt tryck. Du bör ha erfarenhet som diskare eller köksassistent. Vi mottar stora mängder varor till många olika enheter och för att jobba med leveransmottagning behöver du vara strukturerad och beredd på fysiskt arbete, du bör också ha grundläggande kunskap om matförvaring. Det är en fördel om du har scooterkort och/ eller B- körkort.
Önskad befattning: Diskare

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Dina viktigaste egenskaper är förmåga till att samarbeta, att du är service och försäljningsinriktad och att du är stresstålig och kan ändra arbetstempo vid behov.

Du är en glad, lite busig och en flexibel person som har viljan att förbättra för såväl gäster som mot en bättre arbetsmiljö.

Vi är ett ungt team och ser gärna sökande som kan bidra med mer erfarenhet och är villig att stötta och lära ut. Du behöver kunna kommunicera på svenska och/ eller engelska.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning, start Februari avslut Maj.

Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan!

Omfattning: Heltid.

Ort: Riksgränsen och Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.

Kontaktpersoner

Björkliden och Riksgränsen: Martina Merkel Martina.Merkel@laplandresorts.se

Ange i din ansökan om du är intresserad av Riksgränsen, Björkliden eller bägge.