/

Bokning Grupp & Konferens

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten!

Är du den vi söker?

Bokning/grupp & konferens

Bokning och försäljning
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.
Nu söker vi dig som vill jobba på vår marknads- och bokningsavdelning med placering i Björkliden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att främst arbeta med grupp & bokningsförfrågningar via mail och telefon för LRAB:s anläggningar.
Du har direkt kontakt med grupp & konferensgäster, från första samtal till planering och avslut. I arbetet ingår att administrativt skapa bokningar i vårt bokningssystem samt fakturering.
Andra arbetsuppgifter är att besvara inkommande mail och samtal från privatgäster, resebyråer och företag.
Arbetstid; rullande dagsschema, måndag – söndag.

Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ, kreativ, noggrann och strukturerad. Du gillar kundkontakter och är van att bemöta kunder och gäster. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap. Du löser problem med kunden i fokus, tar initiativ och kan jobba självständigt.
Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information och ser till kundens bästa.
Du kommer att ingå i en mindre grupp där ni jobbar nära varandra, vi lägger därför hög vikt på personlighet och samarbetsförmåga.
Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Du har tidigare erfarenhet av bokning inom hotell och/eller konferensbranschen och samarbete med agenter. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso vilket är vårt bokningssystem idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Säsongsanställning (omgående)
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende
Sista ansökningsdag: 2024-02-18
Kontaktperson: Kristina Einarsson, Chef bokning, kristina.einarsson@laplandresorts.se eller Christophe Risenius, Marknadschef christophe.risenius@laplandresorts.se