/

Bartender sommarsäsong 2022

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba i vår Lobbybar.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Inför sommarsäsongen 2022 söker vi nu dig som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

På Hotell Fjället i Björkliden finns vår huvudrestaurang där serverar vi både lunch och middag samt vår lobbybar som serverar dryck och enklare förtäring. I en gemytlig miljö vill vi ge våra gäster variation på aktiviteter så även våra barer skall vara ett självklart alternativ för våra gäster. Det är ett klassiskt arbete i bar där du ska kunna leverera med goda dryckes- och drinkkunskap till de gäster som efterfrågar det. Vi har någon form av verksamhet alla dagar i veckan. Det kräver att du är flexibel och gilla att anta nya utmaningar eller så har du redan erfarenhet från liknande verksamhet och kan bidra med nytänkande.

Du är utbildad inom bar/servering och har tidigare erfarenhet av arbete i bar. Du har ett brinnande intresse för mat, dryck och service, du är en lagspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Du är heller inte främmande för att hjälpa till med arbete på andra avdelningar när det behövs. Meriterande är utbildning i Ansvarsfull alkoholservering.

 

Anställningsform: Säsongsanställning med start snarast, avslut i september.
Omfattning:  75-80%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Bemanning sker löpande

Kontaktperson: Olov Strandqvist, Restaurangchef, 0980-64182, Olov.Strandqvist@laplandresorts.se