/

Bartender

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba i vår Lobbybar.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra barer.

Arbetsuppgifter

I en gemytlig miljö vill vi ge våra gäster variation på aktiviteter så även våra barer skall vara ett självklart alternativ för våra gäster.  Det är att klassiskt arbete i bar där du ska kunna leverera snabb och bra service med god dryckes- och drinkkunskap till de gäster som efterfrågar det. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer som gör att arbetsuppgifterna kan se annorlunda ut i perioder.

Din profil

Som bartender hos oss är det viktigt att du är en glad, positiv lagspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är en flexibel person som är van vid att arbetstempot varierar och har god planering och framförhållning så att du kan använda de lugnare tillfällena för förberedelser inför en fullsatt nattklubb då du måste vara en snabb och smidig bartender med gästen i fokus. Du ger varje gäst som kommer in i baren ett bemötande som gör att de känner sej väl mottagna, du håller en hög kvalitet på ditt arbete och är van att ta egna initiativ.

Du har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Du är utbildad inom bar/servering och har tidigare erfarenhet av arbete i bar. Meriterande är utbildning i Ansvarsfull alkoholservering.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

Anställningsform: Säsongsanställning, start i februari och avslut i maj.

Omfattning:  75%-100%

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: Anställningarna sker löpande.

Kontaktperson: Jessica Engroos, Head of F&B jessica.engroos@laplandresorts.se