/

Spa

Är du den vi söker?

Om jobbet

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster och medarbetare i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotell och restaurang upplevelse.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i vårt Spa som värdinna och massör.

Vad kan vi göra för dig?

Vi vill erbjuda en arbetsplats där acceptans står i fokus, där du kan växa, och som du vill komma tillbaka till år efter år. Vi är öppna, kreativa och lite lekfulla. Vi har ofta mycket att göra och vi vill höra dina ideér, tankar och erfarenheter som kan göra arbetsdagen bättre för alla medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och vi vill göra allt vi kan för att du ska må bra och utstråla det till våra gäster. Ditt välmående är en förutsättning för nöjda och återkommande gäster.

Arbetsuppgifter

I en gemytlig miljö så vill vi erbjuda våra gäster en plats att slappna av och ta tid för sig själva. Här kan våra gäster njuta av poolen, hyra en hottub, strecha i yogarummet, luta sig tillbaka i bastun eller njuta av en behandling. Vi söker dig som har erfarenhet som spavärd, gärna med erfarenhet av olika behandlingsformer. Dina arbetsuppgifter är att guida våra gäster till rätt behandling, produkter och erbjuda förfriskningar från vår spabar.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för inre välmående och service. Dina viktigaste egenskaper är att du är service och försäljningsinriktad, och kan kanalisera en positiv och avslappnad energi till våra gäster. Det är meriterande om du har intresse eller utbildning inom hudvårdsprodukter.

Du är en glad, lite busig och en flexibel person som har viljan att förbättra för såväl gäster som mot en bättre arbetsmiljö.

Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

Anställningsform: Säsongsanställning, start Februari , avslut i Maj.

Vi anställer personal löpande så vänta inte med din ansökan!

Omfattning: 100%.

Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Kontaktperson Riksgränsen: Martina Merkel, Martina.Merkel@laplandresorts.se