/

Är du den vi söker?

Lapland Resorts
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.

Björkliden
25 mil norr om Polcirkeln, vackert inbäddad bland mäktiga fjäll och storslagna vyer ligger Björkliden. Vi har levererat stora upplevelser sedan 1926 och vi vill förbli det lilla och äkta. Med känsla, traditioner och atmosfär. En frizon för kropp och själ. Året om.

Anläggningen i Björkliden ligger vackert beläget en bit upp på fjället. Här kan du välja om du vill bo fyrstjärnigt på klassiska Hotell Fjället eller i egen stuga i Stugbyn Kåppas i direkt anslutning till skidsystemet.

För en upplevelse utöver det vanliga har vi Låktatjåkko Fjällstation. Låktatjåkko har sedan 1939 varit ett populärt mål för vandrare och skidåkare. Fjällstationen är Sveriges högst belägna på 1228 m.ö.h och ligger spektakulärt beläget i ett pass mellan två fjälltoppar, 9 km från Björkliden.

Riksgränsen
Långt uppe i norr, i det nordvästra hörnet av vårt land, finns det mäktiga fjäll och stora sjöar. På vintrarna kommer det enorma mängder snö som ger förutsättningar för skidåkning i världsklass. Här uppe ligger Riksgränsen, Sveriges mest legendariska skidort. Ingen annanstans blir du så bortskämd vad gäller frihetskänsla, natursnö och varierad skidåkningsterräng, i såväl pisten som offpist. Om du inte har varit här har du verkligen något att se fram emot. Har du varit här vet du vad vi pratar om.

Vi söker receptionister
Inför vår nya Norrskensäsong i Björkliden och Vintersäsongerna på båda våra anläggningar, Riksgränsen och Björkliden, söker vi dig som vill jobba som receptionist och nattreceptionist.

Arbetsuppgifter
På en fjällanläggning behövs flexibilitet och lyhördhet för gästens alla behov. Som receptionist hanterar du stora mängder information, både internt och externt, och kräver god förmåga till att strukturera och hantera information. Vi jobbar systematiskt med rutiner för att effektivisera och underlätta vårt arbete i receptionen med ständiga förbättringar och du är en del med dina kollegor att förbättra den dagliga driften i receptionen. Omvärldsinformationen är fokuserad på väder och transporter och våra ytterområden med fjället i fokus. Internt samverkar vi dagligen med andra avdelningar.

Dagreceptionister har klassiska receptionistuppgifter som in-och utcheck, administration och försäljning av souvenirer. Vi är behjälpliga i lanthandel och bar vid behov. Nattreceptionister har utöver ordinarie receptionsuppgifter även städrutiner för lobbyn, kontrollrundor och förberedelser inför kommande dag.

Din profil och roll
Du har förmågan att se detaljer likväl som helheten, arbeta självständigt och i team, ta initiativ och vara lösningsorienterad, ge gott värdskap och exceptionellt gedigen service. Vi har internationella gäster och du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som receptionist, men även andra serviceyrken. Vi använder bokningssystemet Picasso. Din roll utöver dina arbetsuppgifter är att presentera och representera våra anläggningar till våra gäster.

Information om tjänsterna

Ort: Björkliden
Norrskensäsongen 16 okt – 31 januari. Vi börjar den 9 okt med 5 dagars utbildning mellan den 9-13 oktober
• säsongsanställning
• 75 %
• Dagreceptionister

Ort: Björkliden
Vintersäsong 2024 1 feb – 5 maj. Vi börjar den 25 jan med 5 dagars utbildning mellan den 25-29 jan
• säsongsanställning
• 75 %
• dagreceptionister
• nattreceptionister

Ort: Riksgränsen
Vintersäsong 2024 22 feb – 26 maj. Vi börjar den 15 feb med 5 dagars utbildning mellan den 15-19 feb
• säsongsanställning
• 75 %
• dagreceptionister
• nattreceptionister

Vi erbjuder
• Personalboende med kollegor genom löneavdrag
• Lön enligt kollektivavtal Visita/HRF
• Kostavdrag enligt kollektivavtal
• Skid pass i Björkliden och Riksgränsen under anställningsperioden
• Rabatter i våra butiker

Har du frågar är du varmt välkommen att kontakta
Receptionchef Anna Moldavit, e-post anna.moldavit@laplandresorts.se

Välkommen med din ansökan och välkommen till en vinter i fjällen!