/

Är du den vi söker?

Om jobbet
Välkommen till att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för mer information.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig arbets- och fjällmiljö där service och kvalitet är vår främsta målbild.

I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i våra à la carte-restauranger där menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi har även en pubmeny i barer och lobbybarer, och ett flertal backrestauranger med enklare meny.

Du kommer att bistå köksmästare med att leda servicen och ansvarar för att upprätthålla uppsatta rutiner. Du jobbar nära köksmästaren och hjälper vid behov till att bemanna. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt från frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll.

Din bakgrund/ Kvalifikationer
Utbildad kock
Minst 5 års yrkesvana
Erfarenhet av att leda personal
B-körkort

Anställningsform: Visstidsanställning med start i januari och avslut i oktober

Omfattning: Heltid 100%

Ort: Björkliden

Kontaktperson: Martina Merkel, F&B Manager Martina.Merkel@laplandresorts.se