/

Är du den vi söker?

Om jobbet
Välkommen till att välkomna! Vi söker dej som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig arbets- och fjällmiljö där service och kvalitet är vår främsta målbild.

Vi serverar god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i våra à la carte-restauranger där menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi har även en pubmeny i barer och lobbybarer, och ett flertal backrestauranger med enklare meny.

Vi söker två souschefs för vintersäsongen, en till Björkliden och en till Riksgränsen.

Du har förmågan att motivera och inspirera och lätt för att samarbeta

Du kommer att bistå köksmästare med att leda servicen och ansvarar för att upprätthålla uppsatta rutiner. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt från frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

Din bakgrund/ Kvalifikationer
Utbildad kock
Minst 5 års yrkesvana
Erfarenhet av att leda personal
B-körkort

Anställningsform: Säsongsanställning, start i februari och avslut i maj. Med möjlighet till förlängning.

Omfattning: Heltid 100%

Ort: Björkliden och Riksgränsen

Kontaktperson: Jessica Engroos, Head of F&B jessica.engroos@laplandresorts.se