/

Butiksmedarbetare

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba i vår sportshop på Hotell Fjället i Björkliden.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu är det dags att söka sommarens trevligaste jobb! Vi söker personal till vår sportshop i Björkliden.

Ett varierande jobb där du alltid ska ha gästen i fokus. Du kommer i huvudsak jobba med försäljning av fritidsprodukter och kläder, hyra ut utrustning så som golfutrustning och cyklar, samt serva cyklar. Du kommer också att få ta hand om uppackning, märkning och påfyllning av varor i butik samt försäljning av aktiviteter.

För att trivas i vår sportshop söker vi dig som tycker om försäljning och har ett intresse av friluftsliv, sportutrustning och kläder. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av arbete med butiksförsäljning. Du ska gilla att arbeta i grupp, men inte vara rädd för att ta egna initiativ för att ge bästa möjliga service till gästen. Arbete på andra avdelningar kan bli aktuellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 75-90%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-06-21
Kontaktperson: Magnus Stålnacke, Butikschef, magnus.stalnacke@laplandresorts.se