/

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen 2024 söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som Pistmaskinsmekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på skidanläggningen kommer du att ställas inför många olika sorters arbetsuppgifter så det krävs att du är flexibel och har ett öppet sinne. Framförallt kommer du att arbeta med att felsöka, serva, demontera och reparera allt från pistmaskiner, traktorer till fyrhjulingar och snöskotrar. Pistmaskinsmekanikerna i Riksgränsen kommer även ansvara för prepareringen av våra längdspår och skoterleder varför vana av att köra pistmaskin är meriterande.

Din profil
Vi arbetar inom upplevelseindustrin så det är en förutsättning att du har en känsla för värdskap, då vårt arbete i slutändan handlar om att se till att våra gäster får en bra dag hos oss ute i backen.

Du som söker tjänsten som Pistmaskinsmekaniker har fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet från yrket. Goda kunskaper inom hydraulik samt svetskunskaper är mycket meriterande. Arbetet är krävande och tidvis mycket intensivt, men i gengäld får du ha ett fritt arbete i garaget och blir en del av ett glatt gäng som trivs tillsammans och har roligt på jobbet.

Krav
Fordons-/mekutbildning
Körkort
Förarbevis för skoter

Meriterande
Förarbevis för pistmaskin
Tungt släp/E/BE-kort

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: ca 80%-100% med start i januari/februari, avslut i maj.
Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende
Sista ansökningsdag: 2023-11-30
Kontaktpersoner: Erik Lidström, Fjällchef, erik.lidstrom@laplandresorts.se