/

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som Pistmaskinsförare.

Dina arbetsuppgifter
Som pistmaskinsförare arbetar du med preparering av vårt skidområde, våra längdspår och skoterleder. Du gör daglig tillsyn och enklare underhåll av pistmaskinen som kommer vara din arbetsplats. Arbetstiderna för pistmaskinsförarna är främst kvällar och nätter.

Din profil
Vi arbetar inom upplevelseindustrin så det är en förutsättning att du har en känsla för värdskap, då vårt arbete i slutändan handlar om att se till att våra gäster får en bra dag hos oss ute i backen.

Arbetet som Pistmaskinsförare kräver noggrannhet och flexibilitet och du bör ha ett stort intresse för att köra maskin. Vi välkomnar dig som har vana av att köra grävmaskin eller annan typ av arbetsfordon.

Det är meriterande att ha kört pistmaskin tidigare men det är inget krav

Krav
Körkort
Förarbevis för skoter

Meriterande
Förarbevis för pistmaskin
Tungt släp/E/BE-kort

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: ca 80%-100% med start mellan januari och februari, avslut i maj.
Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende
Sista ansökningsdag: 2023-10-31
Kontaktpersoner: Erik Alpers, skidområdesansvarig: erik.alpers@laplandresorts.se