/

Liftvärd

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Arbeta som liftvärd och ge gästen en hjälpande hand.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som liftvärd.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som liftvärd är ansvarsfullt och kräver självdisciplin. Du är vårt ansikte utåt och framförallt är du gästens trygghet vid liftåkning. Du hjälper gäster vid på- och avstig samt ger service och svarar på frågor. Arbetet som liftvärd ser lite olika ut mellan våra anläggningar och kan komma att kombineras med andra tjänster vilket då medför att arbetspassen fördelas mellan liften och andra avdelningar så som lokalvård.

Din profil

För att trivas hos oss är det viktigt att du är fjäll- och friluftsintresserad. Du bör tycka om att vistas utomhus i alla väder samt trivas med ett rörligt arbete och ha ett praktiskt handlag. Du går till jobbet med ett leende varenda morgon. Det är en fördel om du har förarbevis för skoter.

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: ca 80% med star i februari och avslut i maj
Ort: Björkliden och Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-09-26, anställningar sker löpande så vänta inte med din ansökan
Kontaktperson: Susanna Lundhamn Jokinen, Personalchef, susanna.lundhamnjokinen@laplandresorts.se