/

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som liftvärd.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som liftvärd är ansvarsfullt och kräver självdisciplin. Du är vårt ansikte utåt och framförallt är du gästens trygghet vid liftåkning. Du hjälper gäster vid på- och avstig samt ger service och svarar på frågor. Arbetet som liftvärd ser lite olika ut mellan våra anläggningar och kan komma att kombineras med andra tjänster vilket då medför att arbetspassen fördelas mellan liften och andra avdelningar så som lokalvård.

Din profil
För att trivas hos oss är det viktigt att du är fjäll- och friluftsintresserad. Du bör tycka om att vistas utomhus i alla väder samt trivas med ett rörligt arbete och ha ett praktiskt handlag. Du går till jobbet med ett leende varenda morgon. Det är en fördel om du har förarbevis för skoter.

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: ca 80% med star i februari och avslut i maj.
Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende
Sista ansökningsdag: 2023-10-31
Kontaktpersoner: Erik Lidström, Fjällchef, erik.lidstrom@laplandresorts.se
Erik Alpers, Skidområdes ansvarig, erik.alpers@laplandresorts.se