/

Fjällchef

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Nu söker vi dig som vill ta dig an den spännande tjänsten som Fjällchef. Jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Lapland Resorts driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Vill du vara med och vidareutveckla, organisera samt leda arbetet på Fjället i Björkliden och Riksgränsen? Nu söker vi dig som vill ta dig an den spännande tjänsten som Fjällchef.

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för fjällverksamheten på anläggningarna. I rollen som fjällchef kommer du kontinuerligt jobba med förbättring, utveckling och effektivisering av fjället, med kundnöjdheten i fokus. Du förväntas ha en helhetssyn på anläggningarna, hur de kan utvecklas och ansvarar för planering, drift, service och kontinuerligt underhåll.

Du är ytterst ansvarig för säkerheten på fjället samt ansvarig för att utveckla säkerhetsplaner.

Under säsong är du tillsammans med övriga ansvariga den som planerar den dagliga driften med arbetsledning och prioritering av arbetsuppgifter för hela fjällavdelningen.

Du kommer löpande arbeta med prissättning av fjällets produkter och övriga konsulttjänster. Du upprättar budget för såväl personaltimmar som större investeringar, årlig service och underhåll.

 

Din profil

Vi söker dig som har en vilja att driva fjällets verksamhet framåt. Du har ett driv och är nytänkande med kreativa lösningar. Allt för att uppnå största möjliga gästnöjdhet. Förutsättningen är också ditt intresse för arbete utomhus i fjällmiljö.

Vi ser att du har erfarenhet av personalledning och det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll. För att lyckas i rollen har du god kunskap av säkerhetsarbete på fjäll enligt SLAO. Du förväntas inneha en bred kunskap och intresse om fjällvärlden och turism över alla årstider. Vidare har du vana av att jobba med drift och underhåll av maskiner och tekniska anläggningar. Det är meriterande om du har kännedom om närområdet i Kirunafjällen.

Då tjänsten till stor del innebär administrativt arbete bör du vara van att arbeta i olika IT-system.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden eller Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-11-19, rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson: Joakim Draumann -Driftchef, 0980-64198, joakim.draumann@laplandresorts.se