/

Ekonom | Controller

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Vi söker en Ekonom | Controller till fantastiska Björkliden och Riksgränsen.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB är navet inom turism- och skidanläggningsverksamhet i Norra Sverige och driver fjällanläggningarna Björkliden och Riksgränsen. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Under sommaren erbjuder vi andra typer av aktiviteter som vandring och mountainbike och har även en otroligt vacker golfbana. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Vi söker nu en ekonom/controller som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter under året med fokus på den operativa verksamheten under vinter- respektive sommarsäsong. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara ett stöd till avdelningschefer i ekonomifrågor, ekonomiuppföljning, ansvar för kassasystemet AnkerPos, kassahantering, avstämningar, delaktighet i prissättningsfrågor med mera.

Kvalifikationer och kompetenser
I rollen som ekonom/controller söker vi dig som är social, noggrann och strukturerad. Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande, alternativt gymnasial ekonomiutbildning med flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Du har god vana att använda Microsoft Office och vi värdesätter kunskaper i något kassa- och bokföringssystem.

Du får även gärna ha B-körkort.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Vi tillhandahåller personalboende.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Joakim Draumann, Driftschef, 0980-64198

joakim.draumann@laplandresorts.se