/

Kommunikatör

Kommunikatör för Lapland Resorts som vill vara en inspirerande röst för vårt företag.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner lite extra för att jobba med kommunikation i digitala kanaler, med goda kunskaper inom webb och sociala medier. Du har en bra känsla för att skapa ett träffsäkert innehåll och budskap som når utpekade målgrupper i rätt kanal. Det innebär att du håller i ansvaret för att säkerställa rätt tonalitet, bilder, struktur och innehåll oavsett media. Du har dessutom en känsla och intresse för den visuella utformningen och gillar grafisk produktion.

För att trivas hos oss är du drivande, nyfiken, tar initiativ inom befintliga ramar och har förmåga att agera direkt samtidigt som planerat arbete pågår.

Som person är du utåtriktad, en stark relationsbyggare och du vågar prova nya vägar. Arbetet kräver att du har förmåga att göra egna avvägningar och prioriteringar. En nyckel i din roll är en nära dialog med respektive avdelningar och förståelse för verksamheten, för att kunna stötta dem på bästa sätt med din kunskap.

Dina arbetsuppgifter

Som kommunikatör hos oss kommer du att arbeta brett med alla våra kommunikationskanaler, både interna och externa, samt ansvara för vår marknadsföring av våra event, arrangemang och aktiviteter.

I rollen ingår arbetsuppgifter såsom;

  • trendövervakning,
  • uppdatering och utveckling av våra webbplatser,
  • producering av affischer för annonsering av aktiviteter/arrangemang/event i området,
  • ständiga uppdateringar på sociala mediekonton och producera innehåll till dessa.

Du arbetar utifrån olika målgruppers behov och motiv och du har kunskap om hur språk och innehåll anpassas utifrån olika kanaler för att nå fram. Rollen är kreativ. Den innebär att du kommer att samarbeta med alla affärsområden och roller i hela företaget och du kommer att rapportera direkt till marknadschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom media- och kommunikation eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du kan analysera kommunikationsbehov, formulera budskap, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser. Du är en god skribent på svenska och engelska och kan förvandla komplexa texter till budskap som är lätta att förstå. Du har erfarenhet av arbete inom digitala kanaler och grafisk design.

Du har god kunskap gällande verktyg så som Adobe CC, Officepaketet samt webbpubliceringsverktyg.

Du talar och skriver utmärkt svenska och engelska.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2024.

Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast.

Lapland Resorts gör bakgrundskontroller.  Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Kommunikatör” till: christophe.risenius@laplandresorts.se

Kontakt 

Marknadschef Christophe Risenius
+46 (0)980-641 00 | +46 (0)702 612 890
Christophe.risenius@laplandresorts.se
Lapland Resorts AB, 981 93 Björkliden

Lapland Resorts driver fjällanläggningarna Björkliden och Riksgränsen samt Sveriges högst belägna fjällstation; Låktatjåkko 1228 m.ö.h. Vi erbjuder fjällupplevelser som har det där lilla extra. Med tre av Sveriges mest kända och spektakulära anläggningar i samma familj får du som gäst en unik valfrihet. Vi kan erbjuda en mångfald som få andra kan, familjevänligt men också äventyrligt. Här finns unik vildmark runt knuten, fjällen är stora och möjligheterna många.