/

Restaurangpersonal Event

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor? Inför ett event i Riksgränsen den 5-8 augusti söker vi nu dig som har erfarenhet av restaurangarbete och som tillsammans med oss vill jobba en spännande och intensiv helg med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Inför ett event i Riksgränsen den 5-8 augusti söker vi nu dig som har erfarenhet av restaurangarbete och som tillsammans med oss vill jobba en spännande och intensiv helg med det riktiga fjället precis utanför dörren.                                                                                   

Vi kommer behöva personal inom, bar, servering och kök. Eventet sträcker sig från torsdag till söndag och vi kommer servera frukost, lunch och middag på buffé samt enklare barservering. Har du tidigare erfarenhet av restaurangarbete är du välkommen med din ansökan.   

Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Du måste våga ta egna initiativ och vara flexibel och snabb på lösa eventuella problem som kan uppstå. Det krävs då verksamheten sätts upp på kort tid och uppdraget kan ta nya vägar under helgens gång.   

Omfattning:  100%
Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-07-31, anställning sker löpande
Kontaktperson: Barbro Häggkvist, F&B Manager, 0980-64182  barbro.haggkvist@laplandresorts.se