/

Golfbaneskötsel och grönytor

Vill du vara med på en av fjällvärldens häftigaste resor där just du har chansen att sätta ditt signum på produkten! Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill jobba på golfbanan och med skötsel av våra utomhusmiljöer.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.

Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill arbeta på vår golfbana och med skötsel av grönytor på vår anläggning i Björkliden.

I arbetsuppgifterna ingår skötsel och underhåll av golfbanan. Gräsklippning av fairways, greener är en självklar del men också annat underhållsarbete. Du kommer också se till så våra ytterområden är trevliga, välskötta och välkomnande för gäster. Arbetet består bl.a. av gräsklippning, slyröjning och emellanåt trädfällning.

Vi söker dig som är driven, självgående och noggrann. Du är van att arbeta självständigt och tar initiativ. Du bör tycka om att vistas utomhus i alla väder samt trivas med ett rörligt arbete och har ett praktiskt handlag.

  • Tidigare erfarenhet av arbete på golfbana är meriterande.
  • Vi ser gärna att du har körkort för motorsåg och röjsåg.
  • Körkort för bil är ett krav.

Välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 75-90%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-06-06, anställningar sker löpande så vänta inte med din ansökan
Kontaktperson: Erik Lidström, 0980-64126, erik.lidstrom@laplandresorts.se